Veselaj

WordPress Hosting

WordPress është web aplikacion ku ju mund të përdorni për të krijuar një blog, ose web aplikacion te bukur në internet.

Karakteristikat e WordPress-it

WordPress-i fuqizon më shumë se 25% e web-it - një shifër që rritet çdo ditë.


Krijo.

Me WordPress, ju mund të krijoni ç'far do faqeje që dëshironi: blog presonal apo website, fotoblog, website i biznesit, portofolio profesionale, website për revist apo portal i lajmëve, një komunitet online, apo një rrjet të faqeve.

Publiko.

Nëse e keni krijuar ndonjëherë një dokument, ju jeni tashmë një kampion në krijimin e përmbajtjes me WordPress. Ju mund të krijoni postimet dhe faqet, formatimi i tyre i lehta, vendosjen e foto/video/audio etj, dhe me klikim të një butoni përmbajtja juaj është publike në web.

Media.

Thojnë se një foto është sa një mijë fjalë, cila është arsyeja pse është e rëndësishme për ju që të jetë në gjendje të shpejt dhe lehtë të ngarkoni imazhe dhe media në WordPress. Drag and drop mediat tuaja në ngarkuesin për të shtuar atë në faqen tuaj të internetit.

Porosit hapsirën tuaj për WordPress

Instalim me një-klik

Me WordPress hosting shërbimin tonë, ju mund të merrni aplikacionin tuaj ose blog-un në internet, shpejt dhe me lehtësi me një klikim duke përdorur Web App Galeria (SolidCP). Host-o faqen tuaj WordPress me ne sot! Gjithashtu ju mund përditsoni versionin tuaj të WordPress shpejt dhe me lehtësi nga administrimi i WordPress.

One-Click Install

MySQL Hosting

MySQL Hosting

MySQL Server hosting i të dhënave është një sistem i menaxhimit të bazës së të dhënave (open-source) në pronësi të Oracle. Ne ofrojm versionin më të ri të MySQL Server 5.6 që ofrohet në të gjitha planet e hostingut për bazat e të dhënave MySQL nëpërmjet SolidCP, phpMyAdmin. MySQL Hosting gjithashtu e bën më të lehtë për të ndërtuar bazat e të dhënave dhe aplikacionet; ofron avantazh mbi bazat e të dhënave të tjera nga pikëpamja e menaxhimit.

PHP Hosting

PHP është një side-server gjuhë e shkruar, projektuar për web zhvillimin, por përdoret edhe për një qëlli të përgjithshëm gjuhë programimi. Shërbim PHP Hosting ofron mjedisin më të mirë të mundshme për të krijuar dhe për të drejtuar faqet dinamike Web, Blogs dhe Web Aplikacione lidhur me një bazë të dhënash në MySQL Server duke përdorur WordPress-in.

PHP Hosting

More features about WordPress

Search Engine Optimized

Site owners started to recognize the value of having their sites highly ranked and WordPress is optimized for search engines (Google, Bing, Yahoo). For more fine-grained SEO control, there are plenty of SEO plugins to take care of that for you.

Full Standards Compliance

Every piece of WordPress generated code is in full compliance with the standards set by the W3C. This means that your website will work in today's browser, while maintaining forward compatibility with the next generation of browser.

Multilingual

WordPress is available in more than 70 languages. If you or the person you're building the website or blog for would prefer to use the WordPress administration in a language other than English, that's easy to do at our WordPress hosting service.